Bordásroló Kft.   a   NEVA Zsaluziák   tanúsított viszonteladó és telepítő partnere

Zipscreen

ZIP100

Egy dekoratív napháló, amely tökéletesen árnyékolja a házat és a pergolát. A szögletes vagy íves tokban  a 16 szövet egyikéből készítjük, valamint kétféle alsó és záróprofillal. Az egyikük dönthető és csavarok nélküli, így esztétikusabb, és jelentősen felgyorsítja a telepítést. Egyedülálló tengely rögzítés megkönnyíti a napháló szervizelését.

A screen háló minden  tartozékát bármilyen RAL színre színterezzük. Az általános két éves garancia mellett további két éves plusz garanciát adunk.

A Zip100 napháló Somfy motorokkal készül , ám bármilyen okos otthon megoldás telepítésében is a rendelkezésükre állunk.

Minőségi kivitel

A Zip100 screen naphaló elegáns és remek tartozéka a pergoláknak, családi és irodaházaknak. A terméket az építészek, tervezők és igényes befektetők is ​értékelni fogják.

Tartós és csendes

A zárólécben és a vezetősínben való szilárd rögzítésnek köszönhetően a napháló akár 80 km/h-s szélnek is ellenáll , ráadásul szélben is hihetetlenül csendes.

Igények szerinti árnyékolás

A naphálókat 16 szövet egyikéből gyártjuk - az áttetszőtől a teljesen sötétítőig. A vevő így könnyen választhat igényei szerint.

ÚJDONSÁG-

BLACKOUT ​sötétítő napháló

az elmúlt hónapokban a blackout szövetek iránt megnövekedett  keresletet észleltünk a screenes naphálók területén. Ezért úgy döntöttünk, hogy a Helioscreen cég Sergé Xinix 0% szöveteit is felvesszük a termékportfóliónkba.

A nulla fényáteresztésű szövetek megtartják a Sergé szövetek dizájnját, és szinte teljes sötétséget hoznak létre a helyiségben.

A blackout szövet belsejét ezüst alapú sötétített festékkel vonjuk be  alumínium színben, amelyen a napsugarak nem hatolnak át.

A teljes elsötétítés mellett a szövet kiváló tartóssága is kitűnik, csakúgy, mint a Sergé Helioscreen termékcsalád többi szöveteié

Zipscreen ZIP100

Zipscreen ZIP100 Motor
Napháló szélessége (mm) 700 – 4000
Napháló magassága (mm) 3500-ig
Maximális felület (m2) 14 m2
Szélállósági osztály 6-ig
Jelmagyarázat
1    ​Tok magasság + alsó profil nagy (mm) 148
2    ​Nagy alsó profil (mm) 55
3    ​Tok magasság + alsó profil kicsi (mm) 117
4    ​Kicsi alsó profil (mm) 26
5    ​Vezető profil szélessége (mm) 37

ALAPÁRAS SZÍNEK

LETÖLTÉSHEZ

NEVA ZIPSCREEN (pdf)

SZERELÉS AZ ABLAKKERETRE

Egyszerű szerelés a falra vagy közvetlenül az ablakkeretre. A naphálót és a tartozékait  az ablakkeretbe vagy a falra rögzíti.

FALKÁVÁBA SZERELÉS

Az összes profilt és a felső tokot is a falkávába rögzíti, igy a naphálót  kissé kiemeli az ablak elé, de az ​továbbra is  nyílásba  marad. Ha ez műszakilag lehetséges, ezt a lehetőséget javasoljuk.

PERGOLÁRA VALÓ SZERELÉS

A pergolára való szerelés esetén, a vezetősíneket  rögzítse a pergola oszlopaihoz. A naphálót klasszikus fa és modern alumínium pergolára is felszerelheti.