Bordásroló Kft.   a   NEVA Zsaluziák   tanúsított viszonteladó és telepítő partnere

Zipscr​een

MIÉRT VÁLASSZA A NEVA KÜLTÉRI NAPHÁLÓT?

A NEVA napháló előnyei

A NEVA napháló  a magas szintű hővédelmet ötvözi a belső tér megfelelő nappali fényigényével a természetes érzés elérésében.

Design elem

A legjobb építészek már figyelembe veszik az árnyékolók alkalmazását az épületek tervezésénél. Sokféle felhasználási lehetőséget kínálnak, elegánsak és akár fényűzőek is.

Hőszabályozás

A beltéri rolettákkal ellentétben a NEVA zipscreen naphálók visszaverik a napsugarakat, még mielőtt azok behatolnának a helységbe. Ez megakadályozza a helység kellemetlen túlmelegedését.

Kényelmes 
működtetés

Nincs harc a zsinórokkal. A NEVA naphálók csak motoros működtetésűek . A maximális kényelem eléréséhez Smart Home okos otthon rendszerhez is csatlakoztatható.

Kellemes hangulatot teremt

Függetlenül attól, hogy milyen szövetet választ a napháló számára az minden esetben kényelmes környezetet teremt és fenntartja a kapcsolatot a külső környezettel.

Alkalmazható pergolákhoz

A kültéri napháló különösen a zipscreen egy megfelelő ​kiegészítő a pergolák árnyékolásához. Könnyedén felszerelhető egy klasszikus fa vagy akár egy modern alumínium pergolára is.

Tartós

A szilárd rögzítésnek és a kiváló szerkezetének köszönhetően a NEVA napháló képes ellenállni akár 80 km / h feletti szélnek is. Ezenkívül erős szélben is nagyon csendes.

Zipscreen

ZIP100

+ ​ modern, csendes és tartós 
+ ​kifinomult alsó profil  
+ ​a tok szélessége 100 mm

RÉSZLET
Zipscreen

ZIP135

+ ​modern, csendes és tartós 
+ ​szélesség akár 6 méter
+ ​a tok szélessége 135   

RÉSZLET